Samen Sterk

Samen sterk zegt het al. Maak gebruik van elkaar waar het ook is. Wij doen zaken met jonge Bosnische professionals. Door deze zet kunnen wij hun helpen een beter bestaan op te bouwen en voor u kosten verlagen. Doordat de lonen daar stuk lager liggen kunnen wij ervoor zorgen dat u een kwaliteit product krijgt die goedkoper is. Dus een win-win situatie.

Lees meer

Creatief

Wij vinden creativiteit heel erg belangrijk en streven er ook naar om iets unieks neer te zetten. Door iets creatiefs neer te zetten kunnen wij u helpen zich te onderscheiden tegenover de concurrentie. Onderscheid is belangrijk voor uw klanten om u beter te onthouden en voor uw bedrijf te kiezen. Kuba design heeft van klanten al gehoord dat klant door de website voor hun hebben gekozen. Zo hopen wij dit ook voor u te realiseren.

Lees meer

innovatief

Streven naar iets nieuws is iets wat Kuba design goed beschrijft. Wij kijken altijd waar nieuwe ontwikkelingen mogelijk zijn en wat wij daar mee kunnen doen. Zo ook voor uw opdracht kijken wij welke innovaties daar bij passen en welke meerwaarde die kunnen leveren. Door altijd met up-to-date technieken te werken kunnen we ervoor zorgen dat uw website goed met de tijd mee kan. U bent verzekerd van de nieuwste technieken!

Lees meer

Even voorstellen:

Wij zijn een klein bedrijfje met grote mogelijkheden. Wij strever ernaar om klant te verassen en hun een trots gevoel tegeven over het gemaakte product. Wij willen dat klant met trots hun product laten zien. Het geeft hun een goed gevoel en Kuba design komt ook goed naar voren.

  • Mijn taak is om mooie producten te ontwerpen en te zorgen dat de projecten goed verlopen.

Zoals je ziet zijn we niet heel groot maar dat hoeft niet veel te betekenen. Onze expertise is hoog en we doen dingen die we leuk vinden dus dat maakt ons tot een gevreesd team. Wij willen graag met u aan de slag.

De samenwerking met Kuba design verliep echt heel erg goed. Ze wisten precies onze visie te vertalen in een een goed ontwerp en dat ook nog binnen onze krappe budget. Wij zullen zeker nogmaals samenwerken met Kuba design.

A. Cehajic
Utrecht