Kuba design staat weer online

kuba

Na een tijdje weg te zijn geweest is Kuba design weer online en volledig beschikbaar voor opdrachten. We zijn zelf zeer blij om weer hard bezig te gaan met dingen die we leuk vinden en waar onze passie bij ligt.

Wat de plannen zijn voor nu:

  • Als eerst willen we gaan werken aan een goede vindbaarheid van Kuba design zelf. We gaan kijken hoe we het snelst het bedrijf in een goede positie kunnen plaatsen. Om dit te bereiken gaan we een tal van systemen gebruiken. Zo kun je denken aan Google webmasters en Google analytics. Ik zal ook proberen om wat gegevens regelmatig op de weblog te plaatsen om jullie te laten zien of het vooruit gaat of juist niet. Ook probeer ik dan te laten zien wat deze systemen kunnen en wat je er mee kunt bereiken.
  • Daarnaast willen we we een lijst maken van klant die we heel graag willen toevoegen aan ons portfolio en waar we graag dingen mee willen doen. Dit wordt dan een uitdaging om te zien of deze klanten ook daadwerkelijk binnen kunnen halen.
  • En om niet te vergeten willen we jullie ook voorstellen aan ons Bosnische team die aan jullie producten gaan werken. Wij proberen om hun te steunen om een beter bestaan op te bouwen en u een goedkoper product aan te bieden.

Dus we hebben nog wat dingen voor elkaar te krijgen maar hier gaan we graag mee aan het werk. We dagen ons zelf graag uit om het beste eruit te kunnen halen. Ik zou zeggen zet deze website in u favorieten en nee zo nu en dan een kijkje om te zien hoe ver we zijn. Mocht u ook denken ik heb nog goeie tips of tricks voor Kuba design, dan horen wij dat natuurlijk graag. Dit kun je doen via de commentaar formulier.

Geplaatst in Weblog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.